Skip to content

“MÜSİAD 2021 Yılı Değerlendirmesi ve 2022 Yılı Beklentileri” Toplantısı

05-01-2022-Nureddin-Nebati-Deserlendirme-Toplantçsç-13

MÜSİAD 2021 Yılı Değerlendirmesi ve 2022 Yılı Beklentileri Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı Hazine ve Maliye Bakanı Sn. Dr. Nureddin Nebati, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Yönetim Kurulu üyeleri, MÜSİAD Şube Başkanları, Temsilcileri ve üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

“MÜSİAD 2021 Yılı Değerlendirmesi ve 2022 Yılı Beklentileri” toplantısında Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Dr. Nureddin Nebati Türkiye Ekonomi politikaları hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Sonrasında Sayın Bakan, üyelerimizden gelen soruları yanıtladı.

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı’nın Toplantıda yapmış olduğu konuşmada 2022 yılında Türkiye ekonomisindeki büyümenin, piyasa tahminlerini aşarak yüzde 5 civarında gerçekleşeceğini öngördüklerini belirtti, “Her yılın son ayında MÜSİAD üyelerinin katılımıyla hazırlanan ‘Ekonomi Anketi’ sonuçları da Türkiye’nin büyüme hamlesini destekliyor” açıklamasında bulundu.

MÜSİAD ANKARA ŞUBESİ OLAĞAN GENEL KURUL DUYURUSU

Sayın Üyemiz; Dernek tüzüğü gereği MÜSİAD Ankara Şubesi 26. Olağan
Devamı

MÜSİAD EXPO 2024 FUARI TURAÇ ZİYARETİ

MÜSİAD Expo 2024 fuarına katılım gösteren MÜSİAD Ankara üyelerinden Fatih
Devamı

MÜSİAD EXPO 2024 FUARI BALIKÇI SAC METAL ZİYARETİ

MÜSİAD Expo 2024 fuarına katılım gösteren MÜSİAD Ankara üyelerinden Hüseyin
Devamı